Sluiting tijdens de feestdagen

Sluiting tijdens de feestdagen

Wij zijn tijdens de feestdagen week 52 in 2017 en week 1 in 2018 gesloten. Wij wensen u prettige feestdagen

Bagger overslag Vecht

De afgelopen vier jaar heeft Waternet in opdracht van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht de Vecht gebaggerd. Op vrijdag 13 maart 2015 is het baggeren afgerond en is de rivier weer schoon. In vier jaar tijd is zo’n 2,5 miljoen kuub vervuild slib van de bodem van de rivier gebaggerd. Dit staat gelijk aan een.. Meer lezen »

Laadpalen voor elektrische auto’s

Elektrisch autorijden staat volop in de belangstelling vanwege het milieu aspect. Bonder Recycling biedt personeel en bezoekers de mogelijkheid om hun voertuigen op te laden door middel van twee laadpalen.

ReBeAstone in spoor Hoorn-Medemblik

PROrail verbiedt gerecyclede spoorballast voor hergebruik. Maar de groene vrijwilligers van het stoomtreinspoor Hoorn – Medemblik kiezen wel voor ReBeAstone. Niet alleen omdat het met DUBOkeur en BBK certificaat wordt geleverd, maar vooral omdat het gewoon een nostalgisch goed product is. Maak een stoomtreinreis en ervaar het zelf! Kijk voor meer info op http://www.museumstoomtram.nl

Veiling duurzame ECO dwarsligger voor goede doel

Spoorbedrijven kunnen vanaf 30 januari een bod uitbrengen op de eerste drieduizend ECO-dwarsliggers. De opbrengst gaat naar een project tegen houtkap in het Braziliaanse Amazonegebied. Spoorbedrijf Voestalpine Railpro is initiatiefnemer van de veiling voor het goede doel. De veiling sluit op 1 februari. Voestalpine Railpro heeft de ECO-dwarsligger samen met spoorbedrijven Bonder Recycling en Overslag,.. Meer lezen »

Bonder en Kraan starten met CO2 prestatieladder

De CO2 prestatieladder is het middel om aan de klant zichtbaar te maken dat milieubewust wordt gewerkt. Als recyclingbedrijf is dit natuurlijk de basis van ons bestaan. Onze huidige klanten weten dit al, maar voor het inzicht van onze nieuwe relaties worden wij momenteel objectief beoordeeld door de certificeerder. Niet onbelangrijk is bovendien het feit.. Meer lezen »

Betonblok met ReBeAsand en -stone getest!

Onze buurman Strukton Prefab Beton produceert mooie betonstapelblokken met ReBeAsand en –stone onder DUBOkeur. Deze worden gebruikt bij het maken van terreinwanden. Omdat Strukton het principe ‘Zien is geloven’ hanteert, worden deze blokken door haar dochter de Grondbank getest op kwaliteit en duurzaamheid in het mooie Limburg. Voor meer informatie zie het nieuwsbericht op www.grondbank.nl.

Nieuwsbrief spoorinfo

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen in en op het spoor? Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief van SpoorPro op: www.spoorpro.nl

Bonder op Railforum Duurzaamheid

Bonder op Railforum Duurzaamheid

Op 6 maart 2012 was Bonder Recycling en Overslag BV vertegenwoordigd op het Railforum Duurzaamheid. Dit vond plaats in de congresruimte ’t Trefpunt van de NS te Utrecht. Het Railforum is een mobiliteitsplatform waarin gezocht wordt naar de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingsvorm. Bonder kreeg de kans haar mooie ReBeAs producten te tonen. Tevens werd in.. Meer lezen »

ReBeAsand met DUBOkeur in Split

Per vandaag is ook het gerecyclede zand uit spoorballast genaamd ReBeAsand leverbaar onder DUBOkeur. Ons granulaat was al als MVO verantwoord product leverbaar. Het gewassen en gezeefde zand is nu door NIBE vergeleken met brekerzand, industriezand, rivierzand en zeezand. Daarbij beoordeelt NIBE het ReBeAsand 0-1 en 0-4 als één van de BESTE DUBOkeuzes! Per trein.. Meer lezen »